niee:P moj brat sam mi dal mangekoyu:P
wal pytanko
Jak sam jak go najpierw zabiłeś xD no w zasadzie wiem,że on się zgodził oddać Ci Sharingana, ale ty mu go wydłubałeś
Kim jest Karin?
mi sie kojarzy to imie z bleachem ale z naruto to nie wim ....
aaaa sorka to ta kolezanka sasuke z Hebi co sie w nim podkochuje
KIM JEST KAIZA??
nom
Kolejny z Kraju Fal? eh xD Rybak z jakiegoś odległego kraju xD dzięki niemu Tazuma zdecydował się zbudować most.Kaiza uratował od pewnej śmierci małego chłopca - Inariego i wkrótce stali się dla siebie ojcem i synem. Zabił go Gatou.
Jego motto:
"Jeżeli jesteś mężczyzną wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nie ważne jak trudne, nie ważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy tych dwóch rąk".
Kim jest Jiroubou?
to ten gostek z oto gakure co byl z reszto głupków z misja porwania sasuke z konohy dla Orochimaru
bodajze walczył on z chojim
Sinobi Gashir - kim on jest??
Hmm... To był bodajże Jounin z Kumo-gakure został wyznaczony przez Kraj Pioruna do podpisania traktatu pokojowego z Konoha-Gakure, a jego prawdziwym zadaniem było porwanie jakiegoś Hyuuga w celu poznania sekretu ich rodu, zabił go Hiashi.
Kim była Uzuki Yuugao?
to byla dziewczyna Hayate Jest w Anbu
Kim byl Genyuumaru
był z oto-gakure i robił za kontener dla Orocha
Kto to- Rokusho Aoi? xD
Mieszkaniec wioski Ukrytego Deszczu. Przeszedł do niej z Konoha-Gakure. Pociągnął za sobą Morino Idate, ale ten w ostatniej chwili zrezygnował. Obiecał chłopcu zrobić z niego Chuunina pod jednym warunkiem. Przez jego łatwowierność z łatwością zdobył zakazany zwój oraz miecz Raijin (miecz Boga Piorunów). Od tamtego momentu miecz stał się jego podstawową bronią.
Któż to był .... Akadou Yoroi
nu nu nu skopiowane xD
to był koleś towarzyszący Kabuto podczas egzaminu na chuunina
Kim był Kagerou ?
Gostek z klanu Fuuma Moze zamienić sie w silna dziwczyne , lecz po tej przemianie gonie
Ale jak juz to zrobil to Orochimarek go wskrzesiowil
Ktoz to byl Homura??
staruszek z rady Konohy brał udział w mianowaniu Tsunade na Hokage i często się z nią kłóci
Baiu- co to za postać?